Левски стигна до минимален успех с 1:0 над гостуващия Ботев

...
Левски стигна до минимален успех с 1:0 над гостуващия Ботев
Коментари Харесай

Съдия отмени гол на Ботев срещу Левски

Левски стигна до най-малък триумф с 1:0 над гостуващия Ботев Пловдив в следващ мач от 13-ия кръг на родната efbet Лига.

Единственият гол на „ Георги Аспарухов “ падна през първата част, когато Илиян Стефанов порази груба неточност в отбраната на „ канарчетата “.

Гостите от Пловдив обаче имаха доста съществени искания по отношение на реферско присъждане четвърт час преди края.

Тогава резервата Николай Минков разпечата по свръхестествен метод вратата, защитавана от Пламен Андреев, само че след съдействието на ВАР реферът Станимир Тренчев отиде да гледа мониторите.

Там той видя нещо при единоборство сред Елвис Ману и Цунами при офанзивата на гостите, поради което беше анулиран гола на столичани.

Победата направи по този начин, че „ сините “ към този момент са на третото място с 24 точки, на две зад водача ЦСКА 1948, само че Левски е и с два мача по-малко по отношение на тима, воден от Любослав Пенев.

С 25 точки пред „ сините “ втори е ЦСКА.
Ветеранът в Левски – Ивелин Попов посвети последните три победи на контузения Билал Бари. Много е значима тази победа. Още след мача в Стара Загора споделих, че всеки идващ мач ще бъде най-тежък. Можехме да победим по-изразително, не се получи, само че заслужавахме успеха и зарадвахме нашите почитатели, вървим напред в класирането. Искам да прибавя, че доста положителни страсти ни се събраха напоследък, след успехите над ЦСКА, Берое, в този момент Ботев. В еуфорията си обаче забравяме да изразим поддръжката си към Билал Бари. Минал съм през такава травма, знам какъв брой е тежко и желая да му кажа, че го чакаме и тези три победи са за него. Ще създадем всичко допустимо на финалната права да помогне на тима. Самочувствието идва с годините, с купите и титли, самочувствие имаме, би трябвало още малко да демонстрираме от класата, която имаме безспорно. Знаете, че в България се стартира март, нямаше отмора, имаше доста момчета в националния тим, имаше травми, обиграваме се в придвижване. Живот и здраве, да натрупаме оптимален брой точки до Нова година и след зимната подготовка ще изглеждаме много по-солидно. Чувствам се доста добре, за мен не е значимо дали въвеждам голове и върша асистенции, значимо е тимът да побеждава, за безусловно всеки човек има място под прожекторите. Не значимо дали ще вкараш, някой пък може да предотвратиш офанзивата и по-късно да стане голът. Затова сме подобен един тим. Постепенно узряваме, опитните по тази причина сме тук, с цел да оказваме помощ. Едно време в Литекс Мъри ни сподели, че би трябвало да растем бързо, това са негови думи, които в този момент повтаряме, съобщи някогашният национал. Източник: Гонг.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР