Левски стигна до безпроблемна победа над Витоша Бистрица с 2:0

...
Левски стигна до безпроблемна победа над Витоша Бистрица с 2:0
Коментари Харесай

Левски се справи с Витоша и записа първа победа при Георги Дерменджиев

Левски стигна до безпроблемна победа над Витоша Бистрица с 2:0 в дуел от 22-ия кръг на Първа лига, игран на стадион " Васил Левски ".

" Сините " преобладаваха от самото начало на срещата и справедливо дръпнаха с два гола през първото полувреме, с помощта на Паулиньо (22`) и Станислав Костов (42`).

През втората част 26-кратните първенци продължиха да управляват протичащото се на терена и не разрешиха на бистричани да подхващат каквито и да било различни дейности.

Така Левски записа първа победа под управлението на Георги Дерменджиев. Тимът продължава да е на третото място с актив от 45 точки, с 3 по-малко от ЦСКА.

В различен мач, който се игра по-рано днес Септември продължи със мощното си показване от началото на пролетния полусезон, откакто като надигра с 2:0 като посетител Локомотив Пловдив в мач от 22-ия кръг на Първа лига.

Резултата откри Асен Чандъров от дузпа в 30-ата минута, а Борис Галчев осъществя втори гол в 86-ата минута. По този метод " виненочервените " изпревариха Дунав и си върнаха 12-ото място в Първа лига с 20 точки.

Всички негативи пък остават за селекцията на Бруно Акрапович, който продължава да се показва извънредно нерешително на " Лаута ". " Смърфовете " са 10-и с 26 пункта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР