Левски стартира с много ценна победа участието си в третия

...
Левски стартира с много ценна победа участието си в третия
Коментари Харесай

Ценна победа на Левски в Люксембург на старта на Чалъндж къп

Левски започва с доста скъпа победа присъединяване си в третия по мощ волейболен европейски клубен шампионат " Чалъндж къп ".

 ЦСКА отупа Левски във Вечното дерби
ЦСКА отупа Левски във Вечното дерби

" Червените " победиха с 3:1

" Сините " завоюваха като посетител мача си против многократния първенец на Люксембург, Щрасен с 3:1 (22-25, 25-16, 25-20,25-20) и съвсем си осигуриха място в втория кръг на влиятелната конкуренция.

В състава на домакините играха двама българи - Любомир Миланов и Милан Миланов, акто вторият беше най-резултатният им състезател в мача с 15 точки. Те бяха по-добрият тим в първия гейм и справедливо го завоюваха с 25-22.

Мощната игра на Смилен Мляков докара до обрата. Момчетата на Владо Николов бяха господари на площадката във втория и третия гейм. В последната част волейболистите от Великото херцогство се пробваха да се върнат в мача и се игра точка за точка съвсем до края ѝ. Гордън Люцканов и Симеон Александров записаха по 12 точки.

Реваншът е идната сряда, 29-ти ноември от 19:00 часа в зала " Христо Ботев ". Българите имат потребност от два гейма с цел да се класират за идващия кръг, където противник ще им бъде холандският Орион (Дутинхем). При малко евентуална победа на Щрасен с 3:1 или 3:0 ще се играе " златен " гейм.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР