Левски стартира партньорство с технологичната компания Вайбър, съобщиха от футболния

...
Левски стартира партньорство с технологичната компания Вайбър, съобщиха от футболния
Коментари Харесай

"Левски" ще има свой чат канал във "Вайбър", обявиха от клуба

Левски " започва партньорство с софтуерната компания " Вайбър ", оповестиха от футболния клуб. Идеята е да се създаде специфичен чат канал за почитателите на клуба в известната платформа за диалози.

Идеята е на почитателите на клуба от огранизациите " Сини начинания " и концерн " Синя България ", само че управлението се включва с поддръжка. " Ние прегърнахме тази концепция. Радостно е, че тя идва от почитателите, а ние ще се включим интензивно, помагайки ", сподели изпълнителният шеф на " Левски " Красимир Иванов.

Според почитателите на " Левски " клубът е първият в България, който ще започва сходна самодейност. " Нареждаме се до " Барселона ", който започва тази година във " Вайбър ". Има няколко клуба още, които също вършат това ", споделиха почитателите.

В реалност обаче първенецът на България " Лудогорец " от повече от година развива собствен канал в платформата с близо 3000 почитатели.

" Реално ще се комуникира непосредствено с всички последователи на клуба. По този метод новините ще стигат оптимално бързо до всички, а по този начин ще се борим и с много измислени вести, които се появяват сега ", добави почитателите, предложили концепцията.



" Левски " започва с конкурс за направа на стикери във " Вайбър ". От през днешния ден до 8 декември всеки дизайнер може да се включи с хрумвания, а най-креативният ще получи премия от 2000 лева

Конкурсът е проведен и качен в платформата freelancer.com от организацията " Сини Инициативи " като всички искащи ще могат да аплайват тук: https://www.freelancer.com/contest/My-Levski-My-Vibe-1186935.html
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР