Левски стартира отлично в ерата Петър Хубчев, политайки в Европа.

...
Левски стартира отлично в ерата Петър Хубчев, политайки в Европа.
Коментари Харесай

Отличен старт за Левски в Европа! Сините удариха Ружомберок с 2:0 като гости

Левски започва чудесно в ерата " Петър Хубчев ", политайки в Европа. " Сините " завоюваха с 2:0 гостуването на Ружомберок с попадения на Давиде Мариани и Паулиньо и направиха първата крачка към елиминирането на словашкия тим. Реваншът пред празните трибуни на " Герена " е на 18 юли от 19:30 часа.

За Левски това е първа победа като посетител в евротурнирите от 9 години насам. Чак от 13-ия опит " сините " съумяха да реализират триумф отвън рамките на България.

При гостуването в Ружомберок, където бяха подкрепяни от солидна агитка, " сините " изиграха мощен мач и даже имаха опция да вкарат още голове. Хубчев заложи на двама дебютанти от първата минута - Милан Миятович, застанал на вратата на мястото на контузения Николай Михайлов, както и Янис Каргас. Пред черногорския пазач в отбрана бяха капитанът Живко Миланов, Каргас, Нуно Рейш и Иван Горанов. В центъра на терена - Тиам, Райнов и юношата Илия Юруков. В предни позиции бяха Давиде Мариани, Паулиньо и Станислав Иванов. Стаси и Юруков, които бяха най-младите на терена, се бориха доста и се показаха мощно. Като запаси се включиха още две от новите попълнения - аржентинският плеймейкър Франко Мазурек и Здравко Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР