Левски спечели убедително с 4:0 срещу Хебър и частично се

...
Левски спечели убедително с 4:0 срещу Хебър и частично се
Коментари Харесай

Левски ощастливи феновете си с категорична победа - Спорт

Левски завоюва безапелационно с 4:0 против Хебър и отчасти се реваншира пред своите почитатели за мъчителното отпадане от малтийския Хамрун в Лигата на конференциите.

Отборът на " сините " реши мача още до почивката след три бързи гола на Цунами, Филип Кръстев и Марин Петков от дузпа.

През втората част под проливния дъжд се разписа и влезлият като запаса в този мач Георги Миланов след асистенция на изигралия първите си минути със синята фланелка в елита Ивелин Попов.

Победата е трета поредна за Левски в елита и отборът заема 7-о място, само че има и три мача по-малко, отсрочени поради евроучастието на отбора.

" Въпреки неприятните десетина дни, дъжда и студеното време се потвърди, че любовта постоянно е по-силна от разочарованието. Заслужена победа макар неприятните атмосферни условия. Доволен съм, само че има какво още да се желае. Получи се идеално, че тези, които не можеха да упражняват, и те да играят по 45 минути или по-малко.

Успяхме да създадем ротации. Искам от ден на ден от моите футоблисти. Искам да тичат, да се борят да печелят единоборства. Имах забележки от това естество. Георги Миланов, Ивелин Попов и Билал Бари имаха проблеми по тази причина взех решение да им дам повече минути, с цел да влязат във форма ", разяснява Мъри след срещата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР