Левски спечели с желание и себераздаване, а не чак толкова

...
Левски спечели с желание и себераздаване, а не чак толкова
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Постигнахме ценна победа в мач, в който не бяхме на най-доброто ни ниво

Левски завоюва с готовност и себераздаване, а не чак толкоз с добра игра, съобщи старши треньорът на " сините " Елин Топузаков след .

" Спечелихме с готовност и себераздаване на всички, които взеха присъединяване. Постигнахме скъпа победа в мач, в който не бяхме на най-хубавото ни равнище. Допуснахме доста неточности в отбрана, само че приписвам това на значимостта на мача. Може би след 10 дни няма да си спомняме за това ", съобщи Топузаков след последния съдийски сигнал на " Герена ".

" Не бяхме безапелационни в притежанието на топката и в офанзивите, макар че през първото полувреме бяхме по-настоятелни. Черно море обаче е добър тим и неслучайно е в първата шестица.

" Проблемите пристигнаха от това, че загубихме компактността в тима и най-много отбраната. Играехме покрай нашата врата и по този начин на халфовете им беше по-трудно ".

Левски стигна до успеха с два гола на Рикардиньо, който е водещ изпълнител на " сините " напролет.

" Рикардиньо се оправя сносно и головете приказват сами за това. Той прави и доста работа в отбранителен проект. Неговият адаптационен интервал мина бързо и се надявам той да демонстрира още по-добри игри отсега нататък ", приключи той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР