Левски спечели първия си двубой след подновяването на шампионата. Сините

...
Левски спечели първия си двубой след подновяването на шампионата. Сините
Коментари Харесай

Ще има ли наказание за Левски?

Левски завоюва първия си дуел след подновяването на шампионата. " Сините " се постановиха над Локо (Пловдив) с 2:1 пред над 10 000 фенове на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Читатели на ТОПСПОРТ алармираха, че на стадиона е бил повдигнат хитлеристки знак на едно от знамената на " сините " ултраси, ситуирано край пистата.

На знамето от фотографията - буквата " Л " е вградена в емблемата на 1-а Секретен сътрудник дивизия " Лайбщандарт Секретен сътрудник Адолф Хитлер ".
 30 лв. билет за последователите на Левски
30 лв. билет за последователите на Левски

Срещата с ФК ЦСКА 1948 ще се играе в " Бистрица "

Още през далечното лято на 2015 година от " Герена " се обърнаха към своите почитатели с разяснително писмо за неразрешените знаци. От клуба разпространиха извадка от основания от FARE (Football Against Racism in Europe) азбучник на дискриминационни знаци и знаци с апел " сините " ултраси да не употребяват сходни при знамената и транспарантите.

" Появата на такива се прави оценка като дискриминация и расизъм (чл. 8 на Директива за птиците на БФС) и води до тежки финансови санкции, при които минимумът е 37 500 лева ", обясниха тогава " Герена ".

ПФК Левски неведнъж е предупреждаван от виновните институции, само че разпоредбите не престават да не се съблюдават. Някой от БФС ще обърне ли внимание?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР