Левски спечели домакинството си на Ботев Враца с 1:0. Успехът

...
Левски спечели домакинството си на Ботев Враца с 1:0. Успехът
Коментари Харесай

Ботев Враца едва не устиска равен на „Герена“, дебютен гол донесе успех на Левски

Левски завоюва семейството си на Ботев Враца с 1:0. Успехът на „ сините “ надалеч не пристигна елементарно, като врачани имаха две чисти благоприятни условия за гол.

Единственото попадение в мача означи юношата на 26-кратните първенци Преслав Бачев в 83-ата минута. За младокът това е дебютно попадение за родния му отбор.

Минути преди него с огромен пропуск се регистрира Илиян Стефанов, а при започване на втората част и Цунами изпусна чисто състояние за столичани.

За тима от Северозапада Красимир Тодоров изпусна неповторимо състояние през първото полувреме, а Даниел Генов не съумя да вкара очи в очи с Пламен Андреев в средата на второто.

С тази победа Левски към този момент има 9 точки от 5 мача и гледа към реванша с Апоел Беер Шева, който също е на „ Герена “ като днешния турнирен мач. Ботев Враца остава 13-и с 3 пункта.

Девет минути след началото на второто полувреме Цунами не съумя да засече центриране от ъглов удар. Бразилецът бе оставен непокрит на втора греда. Сетне Бачев опита пас към дребния пеналт, само че защитник на врачани парира Илиян Стефанов с тяло и не му разреши да връхлети топката.

Около 20 минути след старта на второто полувреме Даниел Генов излезе самичък против Андреев, въпреки и не на фронтална позиция. Опитният футболист обаче стреля около вратата.

Врачани продължиха да пробват извеждащи подавания зад тила на " синята " защита. Мажуга излезе очи в очи с Андреев и стреля във вратаря и чак откакто се разигра обстановката бе вдигната засада.

Още един пропуск за Левски - Уелтън лиши и пробяга 60-70 метра с топката, стигайки до наказателното поле на Ботев. Там бразилецът насочи към Стефанов, който стреля доста високо.

Левски поведе седем минути преди края на мача. Автор на гола стана юношата на " сините " Преслав Бачев. След композиция на Кордоба и Уелтън по левия фланг, панамецът стигна до изстрел, който бе избит. Топката обаче се озова у Бачев, а той без закъснение я прати в мрежата на Федерико Бариос.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР