Левски спечели дербито с ЦСКА с 3:1 в столичното първенство

...
Левски спечели дербито с ЦСКА с 3:1 в столичното първенство
Коментари Харесай

Левски спечели дербито с ЦСКА при децата

Левски завоюва дербито с ЦСКА с 3:1 в столичното състезание при децата, родени през 2004-2005 година.

Срещата се игра на изкуствения терен на ВТУ " Т. Каблешков ", където " армейците " домакинстваха. По този метод " сините " взеха реванш против " алените " за загубата през есента с 2:4 на " Герена ".

Гостите поведоха в 20-ата минута, когато Виктор Атанасов бе оставен самичък в наказателното поле и нанесе удар, вратарят на ЦСКА Константин Касабоков избави, а при добавката Симеон Василев не сгреши - 0:1. Само няколко минути по-късно домакините изравниха. Георги Димитров се възползва от съмнение в отбраната на " сините " и трансферира вратаря на Левски за 1:1. След половин час игра гостите още веднъж излязоха напред в резултата. Александър Асенов засече с глава след корнер.

Малко след началото на второто полувреме селекцията на Петър Карачоров стигна до трети гол след добра офанзива, при която Виктор Атанасов получи в наказателното поле и усили задатъка на Левски. До края ЦСКА опита да се върне в играта, само че футболистите в алено не откриха правилния път към задачата.

Днешната среща бе от 20-и кръг на шампионата. Лидер в групата е Национал с 53 точки. Левски е втори с 52 точки, само че и с мач по-малко. ЦСКА е на трета позиция с 51 точки.
 Левски победи Берое с 2:0 при 19-годишните
Левски победи Берое с 2:0 при 19-годишните

" Сините " гении победиха старозагорските си опоненти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР