Левски София се наложи категорично с 3:0 (25:22, 25:16, 25:14)

...
Левски София се наложи категорично с 3:0 (25:22, 25:16, 25:14)
Коментари Харесай

Сашо Попов: ЦСКА е един! ЦСКА се обича от много хора

Левски София се наложи изрично с 3:0 (25:22, 25:16, 25:14) като посетител против ЦСКА в дербито от седмия кръг в шампионата на България по волейбол при мъжете.

След края на дуела " алените " почитатели не стопираха да приветстват наставника на ЦСКА Александър Попов, макар загубата.
 Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей
“Разбира се, че няма нищо хубаво в този миг, само че нещо хубаво за нашата цесекарска общественост обаче се случи. Имаше терзания в някои, откакто обявихме спонсора ни, че ще има напрежение във волейбола, само че както се вижда ЦСКА е един, за което бях сигурен. ЦСКА се обича от доста хора, изключително нашият клуб, който мина през какви ли не моменти през последните години. Естествено, че диря като удавник за сламка да се хвана за нещо хубаво, само че в кой спорт, откакто безконечният ти зложелател те победи по този метод в личната ти зала, публиката не стопира да ни приветства и по-късно и да ни поздравява. Виждали сме какво се е случвало във футбола при отрицателни резултати. Това е тъй като постоянно сме били почтени. Днес не ни потръгна целия мач, надиграха ни, само че фена знае, че ние няма да се предадем. Това е нещото, което състезателите ни би трябвало да чуят и да ни вдъхне нов живот ”, съобщи старшии треньорът на ЦСКА Сашо Попов.
34  Efbet Супер Волей: ЦСКА - Левски </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР