Левски следи ситуацията с халфа на Локомотив (Пловдив) - Пиер

...
Левски следи ситуацията с халфа на Локомотив (Пловдив) - Пиер
Коментари Харесай

Халф на Локомотив е в полезрението на Левски

Левски следи обстановката с халфа на Локомотив (Пловдив) - Пиер Зебли. “Сините ” са заинтригувани от неговото привличане. Това ще бъде част от огромната селекция на “Герена ”, в случай че мажоритарният пакет акции от 100-годишният клуб отидат в компанията “Sport Republic ”, оповестява “Тема Спорт ”.
Прочетете още
Зебли работи като вътрешен халф и остави положителни усещания измежду момчетата на Александър Томаш. Той изигра 1346 минути в 16 мача за “смърфовете ”, в които се прояви с нападателната си игра и получи общо 6 картона - 5 жълти и 1 червен.

Зебли е прочут в България от престоя си в Царско село, а преди този момент е играл в Италия, където е бил младеж на Интер и е носил екипите на Перуджа, Асколи и Католика. Има и един формален мач за младежките гарнитури на Кот д`Ивоар.

В момента на неговата позиция в Левски Станимир Стоилов разполага с Андриан Краев и Филип Кръстев, където е допустимо да се включи и Георги Миланов. Важно е обаче наставникът на “сините ” да откри равносилен състезател на първите двама, тъй като към тях към този момент е бил проявен интерес от чужбина.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР