Левски си намери благодетел в очакване на милионите на Джоузеф

...
Левски си намери благодетел в очакване на милионите на Джоузеф
Коментари Харесай

Валери Божинов с пореден жест към Левски

Левски си откри покровител в очакване на милионите на Джоузеф Диксън. Това е добре познато лице за почитателите на отбора – Валери Божинов. Нападателят е извадил от джоба си 1000 лв., с цел да се покрият всички незабавни потребности към заниманията на „ сините “, чийто старт бе даден в понеделник, написа вестник " Мач Телеграф ".

Става въпрос за обикновени потребности като минерална вода, витамини и медикаменти. Валери, който сега тренира за Левски за здраве, е реши да помогне, откакто се е оказало, че сега в клубната каса няма и стотинка, с цел да се води естествен подготвителен развой, макар че групата на „ Герена “ е повече от минимална. Както е известно, на първото занятие се строиха едвам 13 играчи. Към тях би трябвало да бъде добавен и Мартин Петков, който се готви настрана от останалите във фитнеса.

Мажоритарният притежател на „ сините “ Наско Сираков пък разгласи, че Божинов ще се готви с тима по заслуги. Той е от играчите, чийто контракти изтичат. Голмайстор номер 1 на Левски загатна, че Валери е бил гласен за пост в клуба, само че Валери предпочитал да продължи кариерата си като футболист. На тъжните подиуми в съблекалнята са станали очевидци почитатели, които са влезнали в съблекалнята, с цел да надъхат дребното останали бойци за „ синята “ концепция.

Това е следващият жест, който Валери Божинов прави за Левски. Преди няколко месеца той направи извади сериозна сума, с цел да помогне на почитателите на отбора да изплатят последната шампионска купа в историята на „ сините “. Според осведомени, той постоянно подкрепя във финансов аспект и част от младите футболисти на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР