Левски ще стартира мащабна акция по облика си за следващия

...
Левски ще стартира мащабна акция по облика си за следващия
Коментари Харесай

Левски чака Павел Колев и стартира мащабна акция

Левски ще започва огромна акция по образа си за идващия сезон. Това ще стане единствено след броени дни, като за задачата се чака завръщането на изпълнителния шеф Павел Колев.

Става дума за началото на договарянията с играчите, чиито контракти изтичат след края на сезона. Това са общо 10 футболисти. Те към момента стоят на изхода на „ Герена “ и до този миг не са водени диалози с тях макар слуховете, написа Мач Телеграф.

Една от аргументите е, че Павел Колев отсъства дълго поради задължения, които имаше като пратеник за няколко международни квалификации. А без него не може да бъдат подписвани контракти, безапелационни са от „ Герена “.

Така акцията за задържането на играчите, които имат място в тима, ще се организира през април. До края на месеца се чака да настъпи и в допълнение финансово успокоение, откакто влезе в действие контракт с букмейкърска компания, която към момента чака лиценз за България.

Наскоро Наско Сираков разгласи, че няма да има проблем с двама от играчите, чиито връзки с тима изтичат през лятото – Боби и Ради Цоневи. Списъкът включва още Стивън Петков, който играе на „ Герена “ като преотстъпен от Фарензе, Николай Михайлов, Валери Божинов, Матео Стаматов и Мартин Райнов, който е капитан на тима.

Висящо е ситуацията и на пристигналите през зимата Звонимир Микулич, Ребин Сулака и Драган Михайлович. При тях нещата ще зависят и от резултатите, които Левски реализира в мачовете до края на шампионата.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play, App Store и AppGallery.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР