Левски ще се раздели с общо 11 футболисти след края

...
Левски ще се раздели с общо 11 футболисти след края
Коментари Харесай

"Левски" се разделя с 11 футболисти

" Левски " ще се раздели с общо 11 футболисти след края на сезона. Това разгласи изп. шеф на " сините " Павел Колев.

За част от играчите, като Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович, се знаеше, че си потеглят, защото договорите им изтичат. В тази група влизат още Богдан Вашчук, който бе в отбора чартърен, както и Луи Нганиони. Серджиу Буш и Антони Белмонт също са освободени, а Седрик Унтонджи няма да получи предложение за нов контракт. " Левски " също по този начин няма желание да си връща Ривалдиньо, Филипе Нашименто и Луан Виана, които към момента са благосъстоятелност на " сините ", само че бяха преотстъпени в разнообразни тимове напролет. Тепърва ще стане ясно дали азерът Еркебулан Сейдахмет, който е чартърен от " Уфа "  (Рус), ще остане в " Левски ". 

Колев разгласи, че вратарят Николай Михайлов евентуално ще остане в отбора. " Договорът му изтича на 31 май, имахме няколко диалога. Ако всичко е наред и изискванията, които сме му сложили, го устройват, ще остане още две години ", сподели още Колев. 

Той показа новия треньор Петър Хубчев и неговия щаб, като разгласи, че има вяра в тези експерти, защото е работил с тях 2.5 година в националния тим. " Това са хора, които в действителност знаят какъв брой е сложен този път. Имат поддръжката на клуба и ще им бъде оказано цялото подпомагане да извършат промяната, с цел да могат футболистите да се усещат удобно ", сподели още шефът.

Той настойчиво отхвърляше, че Хубчев ще поеме отбора, и изясни, че го е направил, защото Георги Дерменджиев е имал настоящ контракт. Колев добави, че е извършил съвсем всички претенции на Дерменджиев за промени и футболисти. И призна, че първият му контакт с Хубчев е бил още през март. По думите на Колев в " Левски " още не се случва това, което той желае.

" За страдание моето схващане не съответствува доста със протичащото се в последните месеци, само че за това нося виновност и аз. Истината е, че когато пристигнах, обстановката беше доста комплицирана и продължава да е такава, само че е по-добра от това, което беше. Знам, че на хората им наподобява като огромен безпорядък протичащото се. Пропаст не може да се прескочи с два скока. Ние трябваше да се засилим малко и се надявам да използван шоковата терапия в идващите два месеца и тя даде нужните резултати. Хората, които обичат " Левски ", към този момент са на прага на привършване на търпението си ", сподели още Колев, който добави, че клубът търси и състезателен шеф.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР