Левски ще се опита да подпише нов договор с един

...
Левски ще се опита да подпише нов договор с един
Коментари Харесай

Левски иска да задържи Георги Миланов с нов договор

Левски ще се опита да подпише нов контракт с един от най-важните си футболисти - Георги Миланов, до края на годината, написа " Тема спорт ".

Мажоритарният притежател Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов са провели диалог, в който са разискали проектите си за зимната селекция. Опитният експерт, който държи цялата спортно-техническа власт в клуба, е споделил на кои постове желае да се укрепи отборът. Със сигурност през зимата ще бъде притеглен централен нападател.

Но желанието на Станимир Стоилов е да подсигури и оставането на Георги Миланов на " Герена ". Треньорът държи халфът да продължи в Левски и през идващия сезон. Бившият национал има контракт със сините до края на това състезание, което значи, че през зимата ще може да договаря с различен клуб, а през лятото да напусне като свободен сътрудник. Една от задачите е Миланов да подпише дълготраен договор, а при интерес от различен тим да бъде продаден за добра сума и свежи пари да постъпят в касата на клуба.

Георги Миланов към момента не е в оптималната си форма, откакто не бе играл формален мач в дълъг интервал от време. Халфът не може да издържи цялостен мач на терена, само че се виждат качествата, които показваше преди този момент, когато носеше екипа на България и ЦСКА Москва. Именно по тази причина Стоилов държи доста на Георги Миланов, който при него стартира във всеки мач като титуляр. Халфът към този момент осъществя две попадения със синия екип - едно публично в Първа лига против Локомотив Пловдив в предишния кръг и още един гол във вратата на Марица в контролата, извоювана с 5:2.

Георги Миланов призна, че към момента не се усеща в нужната форма и непрекъснато комуникира с треньора, а в това време изрази и насладата си от първия гол в формален дуел за Левски. Целта на халфа е още веднъж да заиграе в чужбина, само че по всяка възможност ще се съгласи да подпише нов контракт, с цел да помогне на клуба с продажбата му.
 Баждеков: Оптимист съм за бъдещето на Левски
Баждеков: Оптимист съм за бъдещето на Левски

Изпълнителният шеф на " сините " даде обстойно интервю
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР