Левски ще се изправи срещу малтийския Хамрун Спартанс в третия

...
Левски ще се изправи срещу малтийския Хамрун Спартанс в третия
Коментари Харесай

Левски срещу малтийци, ЦСКА срещу ирландци в третия кръг на ЛК

Левски ще се изправи против малтийския Хамрун Спартанс в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите, откакто през вчерашния ден " сините " направиха тъждество 1:1 при гостуването си на ПАОК и в профил именития си противник с общ резултат 3:1.

Малко по-късно Хамрун победи Вележ от Босна и Херцеговина с 1:0 вкъщи и надви в конфликта с общ резултат 2:0. Така идващия четвъртък, 4 август, Левски ще одобри Хамрун на стадион " Георги Аспарухов ", а седмица по-късно отборът на Станимир Стоилов ще гостува в Малта.

Другият ни представител в шампионата ЦСКА ще премери сили с ирландския Сейнт Патрикс Атлетик, който в профил словенския Мура с 6:5 след осъществяване на дузпи. Реваншът в Словения приключи без голове след нулево тъждество в първия мач в Ирландия. Преди това " алените " не позволиха изненада и разрушиха ФК Македония ГП с 4:0 на " Българска войска ". " Армейците " ще са домакини в първата среща със Сейнт Патрикс в четвъртък, след което ще гостуват на реванша.

Във вторник, 2 август, Левски и ЦСКА ще научат и възможните си противници в плейофа за влизане в групите на шампионата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР