Левски ще пусне във вторник в свободна продажба билетите за

...
Левски ще пусне във вторник в свободна продажба билетите за
Коментари Харесай

Фенове на Шкупи няма да бъдат допускани на реванша в София


Левски ще пусне във вторник в свободна продажба билетите за реванша от шампионата Лига на конференциите против македонския Шкупи, оповестяват " сините ".

От страна на противника пък стана ясно през вчерашния ден, че гостуващи почитатели няма да има след взаимно решение на локалното министерство на външните работи и представители на УЕФА.

Левски завоюва с 2:0 първия мач в Скопие, само че " сините " почитатели бяха атакувани преди дуела и един последовател бе наръган с нож.

" Във вторник, 1 август, в 12:00 часа в свободна продажба ще бъдат пуснати билетите за реванша от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 против ФК Шкупи. Той е плануван за четвъртък, 3 август, от 20:00 часа на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ".

За срещата НЯМА ДА ВАЖАТ абонаментните карти за сезон 2023/2024.

Пропуските ще се продават в формалния магазин на клуба на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов " всеки ден от 10:00 до 19:14 часа, в мрежата на Eventim и онлайн до привършване на количествата.

В деня на мача, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в формалния магазин на ПФК Левски и на касата пред Сектор " А " на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ", от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица " Тодорини кукли " и на Арката пред Сектор " А " на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ".

Един час преди началото на срещата ще бъде ПРЕУСТАНОВЕНА продажбата на абонаментни карти за сезон 2023/2024.

Притежателите на абонаментни карти за VIP-ложата за сезон 2023/2024, ще мо
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР