Левски ще продължи с опитите си да се разбере с

...
Левски ще продължи с опитите си да се разбере с
Коментари Харесай

Левски ще води решителни преговори с агентите на основен футболист

Левски ще продължи с опитите си да се разбере с десния си бек Жереми Петрис да подпише нов контракт, откакто мениджърите на бранителя са в София. Настоящият договор на 25-годишния защитник изтича след края на сезона и в случай че не подпише ново съглашение, то от зимата ще може да договаря с различен клуб, в който да премине като свободен сътрудник през лятото.

За момента Петрис изрично отхвърля да удължи контракта си, което може да накара шефовете на „ сините “ да го продадат през зимата, в случай че не желаят да го изтърван без пари. Агентите на французина от Alliance soccer consulting участваха на дуела с ЦСКА 1948 (0:1) и ще останат още няколко дни в София. Любопитното е, че техни клиенти са играчите на ЦСКА Дюкенс Назон и Амос Юга, както и игралият в Берое Алиун Фал.

25-годишният Петрис бе притеглен в Левски преди към година и незабавно си завоюва място в състава. Първоначално той имаше договор за 6 месеца, който скоростно бе продължен до лятото на 2024-а година. С екипа на „ сините “ досега французинът изигра 48 дуела във всички шампионати, в които вкара един гол – разписа се при успеха с 2:0 над Ботев Враца на 11 март тази година.

Левски удря на камък и с подписването на нов контракт с Андриан Краев. Един от капитаните на столичани също има договор до края на сезона, а неотдавна смени сътрудниците си и желанието му е да продължи кариерата си в чужбина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР