Левски ще продаде и Рикардиньо през лятото, съобщава Тема Спорт.

...
Левски ще продаде и Рикардиньо през лятото, съобщава Тема Спорт.
Коментари Харесай

Левски взе решение за бъдещето на Рикардиньо

Левски ще продаде и Рикардиньо през лятото, оповестява " Тема Спорт ". " Сините " са решили да се разделят с бразилеца при добра оферта и да не го стопират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. По всяка възможност изходящи покупко-продажби ще има и с Хосе Кордоба и Пламен Андреев.

Нападателят бе желан при започване на годината от Виктория (Пилзен). Чехите и " сините " обаче не можаха да се схванат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски упорства за 1 милион евро, като столичани са били подготвени да си свидлив ръцете на 850 хиляди от европейската валута.

На хоризонта се появи и съветският Урал, който бе извадил повече пари за 22-годишния таран, само че и дo такава договорка не се стигна. Сега още веднъж главният претендент за подписа на нападателя е Виктория (Пилзен). Чешкият клуб следи изкъсо изявите му напролет и ще насочат нова оферта след края на акцията. От началото на втория полусезон Рикардиньо се разписа на два пъти - при успехите над Пирин в Благоевград с 2:1 и в последния мач против Славия при 2:0 на " Герена ". Във всички шампионати нападателят осъществя девет попадения в 30 мача.

Една от главните аргументи за решението на Левски да не се стигне до продажба на Рикардиньо бе, че Николай Костов не разполагаше с действителна опция на бразилеца за върха на офанзивата. Наскоро в игра след дълго спиране се завърна Билал Бари, само че французинът е надалеч от положителната си форма и до края на сезона ще се появява в заключителните минути на дуелите. Опция за нападението е и 18-годишният Преслав Бачев, само че за момента младокът не получава задоволително късмет от треньора.

Левски може да е спокоен за върха на офанзивата при продажба на Рикардиньо, защото сините към този момент подписаха прелиминарен контракт с национала и нападател на Крумовград Алекс Колев. Не е изключено столичани да се подсилят и с състезател от Южна Америка на тази позиция.

" Сините " почитатели изкупиха Сектор " А " за дербито с ЦСКА

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР