“Левски ще прибере 1,6 милиона евро за бразилското крило Роналдо

...
“Левски ще прибере 1,6 милиона евро за бразилското крило Роналдо
Коментари Харесай

В Русия: “Левски” взема 1,6 млн. евро за Роналдо

“Левски ” ще прибере 1,6 милиона евро за бразилското крило Роналдо от прехвърлянето му в “Ростов ”. Това твърди съветското издание sports.ru в материал по отношение на договорката.

На 29 декември RB Sport разгласи, че 23-годишният нападател, който дойде на “Герена ” през лятото на 2022 година, е пред прекосяване в съветския “Ростов ”.

Според информацията договарянията сред клубовете са във финалната си фаза, трансферната сума ще бъде 2 милиона евро. Роналдо ще подпише контракт до 2028 година Агентът на крилото - Жулио Сезар Гранха, удостовери информацията.

“Роналдо отива в Ростов? Да, това е правилно. Срокът на контракта е 4,5 години ”, разкри мениджърът пред Sport24.

В информацията на sports.ru също се показва трансферна сума от 2 млн. евро. Изданието обаче добавя, че 20 % от нея, или 400 хиляди, ще отидат за предходния клуб на Роналдо - бразилския “Баия ”.

В контракта за договорката за Роналдо отпреди година и половина е записана уговорка, съгласно която при идващ трансфер ще има отчисление за “Баия ”.

Така бразилският клуб би трябвало да проработи общо 580 хиляди евро от прехвърлянето на Роналдо. “Левски ” заплати за него 180 хиляди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР