Левски“ ще предложи на испанския полузащитник Жорди Гомес да прекратят

...
Левски“ ще предложи на испанския полузащитник Жорди Гомес да прекратят
Коментари Харесай

Левски“ се разделя с Жорди Гомес

„ Левски “ ще предложи на испанския полузащитник Жорди Гомес да прекратят взаимоотношенията си след края на сезона, заяви Българска телеграфна агенция.

Гомес е един от най-скъпоплатените играчи на " Герена " с чисто заплащане от 15 хиляди евро на месец, само че с представянето си през сезона не убеди, че има бъдеще в тима. Той имаше моментни проблясъци, вкара 5 гола в 37 срещи, само че като цяло разочарова и не оправда упованията, а пропуснатата дузпа в постоянното време във финала за купата на България против „ Славия “ се оказа решаваща и коства трофея на " сините ".

Испанецът, който на 24 май ще навърши 33 години, има контракт с „ Левски “ за още един сезон, само че самият той призна преди дни, че това не значи нищо и ще има диалози с клубната администрация след края на акцията.

Има сериозна възможност Гомес даже да е изиграл и последния си мач за " сините ", защото той е осъден за идващите два от оставащите три мача в шампионата против „ Лудогорец “ в Разград и против ЦСКА-София, след които ще има изясненост дали „ Левски “ ще резервира шансове за класиране в Лига Европа.

В същото време „ Левски “ към момента не се е схванал за нови контракти с Роман Прохазка и Васил Панайотов, макар че те са измежду най-постоянните играчи в тима и се влагат оптимално във всяка минута на терена със " синия " екип.

От управлението оферират и на двамата да останат на " Герена " за още един сезон при актуалните им финансови условия, само че вероятността те да се съгласят на това е дребна. Словакът Прохазка е един от най-нископлатените от чужденците в Левски, а същата е обстановката и с Панайотов от българските играчи.       
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР