Левски ще постави видеостена, на която ще бъде излъчван мачът

...
Левски ще постави видеостена, на която ще бъде излъчван мачът
Коментари Харесай

"Левски" ще постави видеостена за "Ружомберок", но предупреди феновете да внимават

Левски " ще сложи видеостена, на която ще бъде предаван мачът с " Ружомберок " от квалификациите в Лига Европа. Сините ще обезпечат огромен екран в зоната пред вход 3 на бранш А.

Клубът пробва да притегли последователи, защото поради наказване на мача с тима от Словакия няма да се позволяват ентусиасти. На " Георги Аспарухов " ще могат да влизат единствено деца до 14 години, като всяка група от 10 деца да бъде придружавана от не повече от един възрастен (треньор, учител, педагог и т.н).

До видеостената ще се стигна през два пропускателни пункта - от парка (до параклиса) пред бранш А и през арката към централния вход, които ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Сините предизвестиха ентусиастите си да са деликатни, с цел да не се стига до нови санкции. " Във връзка с провеждането на събитието ПФК " Левски " моли към всички последователи да се въздържат от потреблението на алкохол, провокации, потребление на пиротехнически средства (бомбички, фойерверки и др.) или флагове с непозволени знаци, защото според напътствията на УЕФА, всяко сходно деяние ще се смята за осъществено на стадиона и констатирането му би довело до тежки наказания за клуба, елиминация и възбрана за бъдещо присъединяване в еротурнирите ", оповестиха от клуба.

В първата среща " Левски " завоюва с 2:0 и направи огромна крачка към втория квалификационен кръг в шампионата. Реваншът е в четвъртък от 19.30 часа.

Това няма да е първият мач, в който сините слагат видеостена, тъй като са осъдени. Преди две години сините отстъпиха с 1:2 от " Хайдук " и отпаднаха от конкуренцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР