Левски ще получи 1,6 милиона евро за трансфера на бразилския

...
Левски ще получи 1,6 милиона евро за трансфера на бразилския
Коментари Харесай

Левски налива парите от Роналдо в... НАП

Левски ще получи 1,6 милиона евро за прехвърлянето на бразилския нападател Роналдо в Ростов. Това твърди съветското издание sports.ru в материал по отношение на договорката. Предвижда се всички към 3 милиона лв. да отидат в Национална агенция за приходите.

От " Герена " желаят да облекчат огромната главница към приходната организация, което ще понижи и последващите лихви. Така Левски ще има големи шансове в идващите седмици да подписа отначало съглашение за 3-годишно погасяване на целия дълг, който в този момент е към 10 милиона лв., само че с 3-те милиона лв. от продажбата на Роналдо обстановката ще стане много търпима.

В понеделник сътрудникът на 23-годишния състезател Жулио Сезар Гранха разгласи, че двамата ще летят за Турция на 6 януари, където нападателят да премине медицински прегледи, след което публично да парафира с съветския отбор. Очаква се договорът му да е за 4,5 години, написа " Тема Спорт ".

Сумата по договорката ще бъде към 2 милиона евро, само че 20% от тях ще отидат за предходния клуб на Роналдо - бразилския Баия. Ростов постави на масата 1,5 милиона евро за правата на Роналдо, само че " сините " желаеха да получат най-малко още 500 000 евро, с цел да се съгласят на продажба.

Първоначално това отхвърли съветския клуб, само че стана ясно, че интерес още има и упованията са за усъвършенствана оферта от страна на Ростов. Основната причина е, че тимът се раздели с един от офанзивните си футболисти в лицето на Алексей Йонов. Тимът зимува на десетата позиция в Премиер лигата, като отпред на тима е легендата Валерий Карпин. Преди години в клуба игра някогашният футболист на столичани Ивелин Попов, а ЦСКА трансферира нападателя Али Соу.

Андриан Краев може да отърве тъгите, които го чакат, в случай че остане в Левски да тренира единствено за здраве до лятото.

На „ Герена “ е пристигнала съответна оферта за него от Турция, като на този стадий обаче „ сините “ не желаят да разкриват повече детайлности.

Както е известно, сред Краев и „ сините “ зее сериозна бездна. Националът упорства за сериозна заплата от ранга на 30 000 лв., с цел да възобнови контракта си, който изтича през лятото, само че пък е получил корав отвод. Краев към този момент има право да води диалози с претенденти за подписа му.

" Мач Телеграф " твърди, че се е намерил тим, който желае да го вземе, стига Левски да одобри офертата за него. Самият футболист бил договорил персоналните си условия.

Очаква се през днешния ден шефовете да обсъдят тази тематика, както и други, откакто започват работните си действия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР