Левски ще плати около 120 000 евро за Хосе Кордоба,

...
Левски ще плати около 120 000 евро за Хосе Кордоба,
Коментари Харесай

Левски вади пари за защитник

Левски ще заплати към 120 000 евро за Хосе Кордоба, написа " Мач Телеграф ". Към днешна дата 21-годишният защитник играе на " Герена " като преотстъпен от панамския Индепендиенте де ла Хорера. В контракта има откупна уговорка, която неотдавна е била предоговорена в София с представители на клуба, който държи правата на бранителя.

Оказало се, че притежателят на клуба е и управител на самия Кордоба. Той е другар на асистента на Станимир Стоилов - Цанко Цветанов, което действително е в основата на съвършения трансфер на Хосе в Левски. Именно поради това в Индепендиенте са се съгласили да вземат парите по договорката на Кордоба разсрочено, каквато действително е единствената опция за " сините " поради тежката финансова рецесия на " Герена ". Панамският клуб пък ще резервира % от правата на Хосе при предстоящ трансфер.
 Левски желае да задържи новата си звезда
Левски желае да задържи новата си звезда

Играе чартърен

Ръководството на Левски има вяра, че Кордоба, който към този момент е и национал на страната си, е " златната кокошка " за клуба, тъй като класата и младостта му могат да вкарат няколко милиона в касата на " Герена ".

" Нещата с Кордоба съвсем са решени. Имаме уговорка, разбрали сме се с неговия панамски клуб. Той ще бъде състезател на Левски. Пред Кордоба има ярко бъдеще, в случай че продължи да тренира и играе по този метод. Надявам се и клубът да завоюва от неговото привличане ", разяснява Стоилов по тематиката.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР