Левски ще откупи правата на естонския халф Богдан Вашчук. 22-годишният

...
Левски ще откупи правата на естонския халф Богдан Вашчук. 22-годишният
Коментари Харесай

Левски задържа Вашчук

Левски ще откупи правата на естонския халф Богдан Вашчук. 22-годишният фътболист към този момент убеждава управлението на " сините ", че инвестицията в него си коства. Офанзивният полузащитник бе притеглен на " Герена " след идването на Славиша Стоянович. Треньорът персонално настоя прехвърлянето да се реализира. Той чудесно познава качествата му от взаимния им престой в Рига - наставникът бе отпред на отбора от Латвия през 2017 година. Под управлението на Славиша Богдан взе участие в 23 турнирни мача и вкарва 8 гола.

В момента Вашчук играе на " Герена " като преотстъпен от Рига. Договорът му за наем е до 30 декември тази година. " Сините " обаче имат правото да го изплатят и ще се възползват от тази алтернатива.

Богдан се включи доста мощно против ЦСКА-София, въпреки Стоянович да го пусна на мястото на Станислав Костов и му се наложи да играе на непривична позиция на върха на офанзивата. След срещата играчът изрази бурно насладата си от триумфа в дербито. Той си пусна фотография от пистата пред Сектор Б, а под нея написа: " Само Левски, оле, оле, оле ".

Естонецът към този момент има един дуел като титуляр за Левски - бе на терена 90 минути в 1/16-финала за Купата на България против Атлетик (Куклен). В него той се отличи с две асистенции - по една към младоците Атанас Кабов и Станислав Иванов.

На " Герена " би трябвало да решат обстановката и с други играчи с изтичащи контракти. Контракти с клуба до края на шампионата имат Милош Цветкович, Давид Яблонски, Габриел Обертан и Жерсон Кабрал. Желанието на управлението на Левски е да задържи всички в състава и за идната акция.

" Тема Спорт "
Първа лига 10 кръг, събота 29 септември  ЦСКА-София 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР