Левски ще освободи голмайстор №1 за миналия сезон Станислав Костов.

...
Левски ще освободи голмайстор №1 за миналия сезон Станислав Костов.
Коментари Харесай

Георги Тодоров гони Станислав Костов от Левски

Левски ще освободи голмайстор №1 за предишния сезон Станислав Костов. Причината е, че нападателят се е конфронтирал с краткотрайния треньор на " сините " Георги Тодоров, твърди " Тема Спорт ". 28-годишният благоевградчанин стартира като титуляр в следващия дебют на наставника - при 3:1 над Арда (Кърджали). След това обаче остана запаса против ЦСКА (3:3). Той се появи на терена в заключителните минути. След влизането му " алените " съумяха да изравнят.

Изненадващо Костов изобщо не бе измежду 18-те за полуфинала-реванш за Купата на България против Локомотив (Пловдив). В него " сините " се нуждаеха най-малко от два гола, само че все пак Тодоров се лиши от Станислав, както и от австриеца Дени Алар. Явно повода Костов да остане отвън групата е това, че връзките им с треньора са се изострили. Случайно или не, след конфликта с " черно-белите " Тодоров съобщи: " Тежко се работи. Като не са получавали (б.р. - заплати)... Не можеш по никакъв метод да ръководиш процеса. Защото един развой се управлява, когато някой сгреши, да му наложиш санкция. Аз мога ли да наложа на някой нещо? Само би трябвало с говорене да се оправям, само че българинът не всеки път схваща от приказки ".

Станислав Костов игра малко за Лвски през този сезон. Причината е, че първоначално бе преследван от травми и се наложи да се оперира. Така пропусна съвсем целия есенен полусезон. През тази акция той е бил на терена в общо 15 срещи във всички шампионати, в които по този начин и не се разписа. Това е съществено оттегляне по отношение на предходната акция, когато в 35 турнирни срещи осъществя 24 попадения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР