Левски ще опита да събере 15 млн. лв., като пусне

...
Левски ще опита да събере 15 млн. лв., като пусне
Коментари Харесай

Левски търси 15 млн. лв. с продажба на акции

Левски ще опита да събере 15 млн. лева, като пусне акции в свободна продажба. Това разгласи. Решението за това е било взето на заседание на Надзорния съвет на клуба. То се е провело преди два дни.

На съвещанието се е гласувало да се свика Общо заседание на акционерите на 6 април. На ще се гласоподава увеличението на капитала с издаване на нови акции на стойност от 15 млн. лева
„ Този проект беше разгласен още през ноември предходната година като „ проект Б “, ако пропадне. Този проект цели набиране на спомагателни средства за клуба, само че не посредством дарения, а посредством продажба на акции, като по този начин всички Вие, последователите на нашия обичан клуб, може да станете част от него “, изясни Сираков.Той заяви още, че Левски е подписал ново съглашение с Национална агенция за приходите. То гласи, че 30% от всички приходи в клуба ще отиват непосредствено към Национална агенция за приходите. „ До края на годината от приходната организация ще създадат проверка на дълга на клуба и тогава към този момент ще имаме обстоен погасителен проект.Дотогава ние ще имаме опция да набавим спомагателни средства “, добави Сираков.Левски има задължения в размер на към 35 млн. лева, като голяма част от тях са точно към Национална агенция за приходите. Очаква се на следващия ден изпълнителният шеф Иво Ивков да даде повече изясненост по въпросите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР