Левски ще направи днес първата си тренировка за сезон 2022/2023.

...
Левски ще направи днес първата си тренировка за сезон 2022/2023.
Коментари Харесай

Левски започва с една дузина юноши и двама нови

Левски ще направи през днешния ден първата си подготовка за сезон 2022/2023. Заниманието е планувано за 18:00 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", написа " Тема Спорт ".

Половин час по-рано треньорът на сините Станимир Стоилов ще приказва пред медиите. Брифингът ще бъде в залата за конференции в Сектор В на стадиона. На 8 юни, сряда, тимът пътува за Боровец, където ще се организира летният предварителен лагер.

Днес на първата подготовка се чакат да се появят двете нови попълнения Ивелин Попов и Анте Блажевич. В началото на идната седмица към сините би трябвало да се причисли и третият нов - Делано Вианело, който ще дойде от Спарта Ротердам.

Станимир Стоилов няма да може да разчита в заниманието на куп свои футболисти. С националния отбор на България са ангажирани Николай Михайлов, Филип Кръстев, Илиян Стефанов, Андриан Краев и Георги Миланов.

Със селекциите на своите страни са Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг. Панамецът ще закъснее още повече, защото ще има дуели за мъжкия отбор. На днешното занятие се чака да бъдат извикани и доста от юношите на сините.
 Шведски футболист отряза Левски
Шведски футболист отряза Левски

" Сините " се разминаха с Джонатан Морсей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР