Левски ще напълни сериозно касата си в последния мач за

...
Левски ще напълни сериозно касата си в последния мач за
Коментари Харесай

Левски прибира 500 000 лева от дербито

Левски ще изпълни съществено касата си в последния мач за сезона. Съперникът е ЦСКА, мястото е Националния стадион " Васил Левски ", а залогът се чака да е 24-каратов, написа " Тема Спорт ". При предстояща победа на  " алените " в предпоследния кръг с ФК ЦСКА 1948 и при позволена загуба на " сините " в Разград, заключителният конфликт ще бъде същински край на сезона.

При подобен процес в предпоследния кръг, който е с огромна степен на възможност, на 7 юни Левски би трябвало да играе за третото място и директна европейска квота, а ЦСКА за шампионска купа. Това подсигурява невиждана за това състезание посещаемост.
 Топузаков ще приказва на
Топузаков ще приказва на " Герена "

Левски посреща Лудогорец в събота

Въпреки че безконечното дерби е в работен ден, сряда 7, юни, се чака националният стадион да събере над 30 хиляди фенове, което ще донесе доход на клуба от половин милион лв.. Финалът за купата предходната година, извоюван от сините, едвам побра 40 хиляди индивида на арената, като от уредниците и полицията бяха направени доста взаимни отстъпки с буферните зони и правостоящи фенове.

Сега надали ще се повтори същото стълпотворение, само че картината няма да е доста по-различна. Червената половина на стадиона вероятно ще чака победа и шампионска купа, а сините, като се изключи че ще желаят да попречат на празника на спортния зложелател, което е исторически заложено, ще играят и за третото място, и за достолепието си.

Тези 500 хиляди лв. щяха да са в касата на ЦСКА, в случай че в постоянния сезон " армейците " бяха победили Лудогорец, само че на своя стадион те паднаха с 0:1 и по този начин в плейофната фаза се падна Левски да е хазаин на безконечното дерби. И да прибере приходите, с които да запълни някои от многото дупки в бюджета.
 Ето коя компания ще изплати дълга на Левски към Национална агенция за приходите
Ето коя компания ще изплати дълга на Левски към Национална агенция за приходите

Тази помощ обаче няма да бъде безвъзмездна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР