Левски ще използва турнето си в Хърватия, за да се

...
Левски ще използва турнето си в Хърватия, за да се
Коментари Харесай

Левски използва турнето си в Хърватия, за да се пробва отново за една от старите си цели

Левски ще употребява турнето си в Хърватия, с цел да се опитва още веднъж за една от старите си цели - Кристиан Димитров. Националът е заложен на дузпата, откакто неговият Хайдук е разтресен на всички равнища. Отборът разочарова през есенния полусезон, завършвайки едвам на 5-ото място във краткотрайното класиране и е на цели 16 точки зад водача Динамо (Загреб), който още веднъж върви решително към купата.

Очаква се новият треньор на Хайдук да направи жестока чистка в тима, настояват медиите в страната. Той би трябвало да уточни вратата на цели 15 играчи. Сред тях попада и Кристиан Димитров.

В същото време бранителят от дълго време е в полезрението на Левски. Преди време " сините " насочиха няколко предложения за него и даже се бяха договорили с някогашния му клуб Ботев Пловдив за цената му, само че самият футболист отхвърли да премине на " Герена ", а след това бе продаден в Хърватия, написа Мач Телеграф.

От Левски търсят попълнения в отбрана, а Димитров е съвършен вид като години и качества. Стига единствено този път да одобри предлагането им. Иначе той има контракт с хърватите до 2023 година. През лятото от Левски се пробваха да върнат у нас и Петко Христов от Фиорентина, само че не им се получи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР