Левски ще излезе с доста странен състав в гостуването на

...
Левски ще излезе с доста странен състав в гостуването на
Коментари Харесай

Роналдо и Краев стават защитници

Левски ще излезе с много чудноват състав в гостуването на Дунав в мач от 1/16-финалите на шампионата за Купата на България.

Старши треньорът на отбора Николай Костов е притиснат от доста кадрови проблеми и действително е без отбрана за мача в Русе в сряда. Титулярните крайни бранители са твърдо навън - Жереми Петрис е осъден, а Цунами е с травма. От тримата централни бранители, с които разполагат на " Герена ", двама също няма да бъдат на линия. Кристиан Димитров беше освободен от лагера на националния отбор поради травма и няма да се оправи за дуела с Дунав. Хосе Кордоба пък е зает с тима Панама, който на 21 ноември приема Коста Рика в мач от Лигата на нациите на КОНКАКАФ и няма късмет да се прибере до сряда.

Така действително Костов остава единствено с един бранител Келиан ван дер Каап, и Патрик-Габриел Галчев, който в юношите играеше като крило, само че е налаган като бек в първия отбор. Това постанова изключителни решения, които ще трансфорат Роналдо и Анди Краев в бранители. Бразилецът ще бъде бек в Русе, а вторият капитан на " сините " ще си партнира с Ван дер Каап в центъра на защитата.

Очаква се въпреки всичко в групата да попаднат младежките национали Марин Петков и Асен Митков, които през днешния ден имат подготовка с Естония в София.

По-важното е, че Уелтън ще бъде в групата за мача с Дунав. Крилото, което липсваше извънредно на тима в последните срещи, откакто се контузи, към този момент тренира с отбора. Той обаче няма да бъде пожертван и няма да стартира като титуляр в Русе. Бразилецът ще се появи в игра единствено в случай че Левски изостава в резултата и е на път да отпадне. В негово неявяване офанзивата на тима ще се води от Рикардиньо, Ел Джемили и Илиян Стефанов, написа " Мач Телеграф ".
 Левски приготвя огромна зимна селекция
Левски приготвя огромна зимна селекция

Очакват се най-малко четирима нови на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР