Левски ще изиграе своята осма и последна контрола от зимната

...
Левски ще изиграе своята осма и последна контрола от зимната
Коментари Харесай

Левски приключва с контролите в среща с латвийския вицешампион

Левски ще изиграе своята осма и последна контрола от зимната подготовка. „ Сините “ срещат латвийския вицешампион Рига ФК в 16:00 часа, а дуелът ще може да бъде следен по DIEMA SPORT 2.

На Gong.bg ще може да наблюдавате последния спаринг на Левски минута по минута.

До момента Левски има много разбъркан баланс в инспекциите. Столичният гранд надделя Тузла, украинския исполин Динамо Киев и гарнитурата Шахтьор Донецк U19. Загубите обаче са с една повече – четири. Те пристигнаха от Вашаш, Олександрия, Дукажини и Баник Острава.

На Николай Костов ще му се наложи да се оправя без няколко контузени футболисти, които към този момент се прибраха за възобновяване в София. Такива са юношите Стивън Гаоте и Преслав Бачев, титулярният централен бранител Хосе Кордоба и по-периферният Асен Чандъров.

Заради контузии бе анулиран и един от плануваните другарски мачове – с казахстанския Кайсар, плануван за 6.02.

С леки болежки е едно от новите попълнения Фабио Лима. Възможно е обаче бразилецът да запише минути против латвийците, които са и носители на Купата в прибалтийската страна. В игра сигурно ще влезе и различен нов – Карлос Охене. Допреди дни отбранителният полузащитник също имаше известни проблеми.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР