Левски ще изиграе предвидената за 31 януари контрола, която ще

...
Левски ще изиграе предвидената за 31 януари контрола, която ще
Коментари Харесай

Левски ще изиграе предвидената за 31 януари контрола

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Левски ще изиграе плануванаъа за 31 януари контрола, която ще бъде и последна за лагера в Дубай. Първоначално " сините " трябваше да мерят сили с Урал Екатеринбург, само че столичани отхвърлиха да играят с съветски тимове и тя пропадна. 

Проверките с Краснодар и Спартак Москва също бяха анулирани, като на тяхно място Левски игра с Ал Кувейт и Рига. Днес отбора ще се изправи против първенеца на Малайзия Джохор Дарул Такзим.

По всяка възможност " сините " ще играят против тим от долните дивизии на ОАЕ.  В околните дни от Левски ще разгласят името на противника. 

Република България Лайпциг - Щутгарт 2:1

Домакините се приближиха на точка от водача Байерн

Отборът на Република България Лайпциг победи Щутгарт с 2:1 като хазаин в среща от 18-ия кръг на шампионата на Германия по футбол и се приближи единствено на точка от водача в Бундеслигата Байерн Мюнхен. Република България Лайпциг записа втори следващ триумф, към този момент общо 11 мача няма проваляне в шампионата и събра 35 точки на второто място във краткотрайното класиране. Байерн има 36 точки в актива си и мач по-малко.

Унгарският полузащитник на домакините Доминик Собослай осъществя двете попадения, с които отборът от Лайпциг поведе против Щутгарт. Собослай бе прецизен в 25-ата и 49-ата минути. Крис Фюрих бе прецизен за гостите от дузпа в 68-ата минута. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Йошко Гвардиол.

Тимът на Щутгарт няма победа в шампионата в последните си четири срещи и заема 15-а позиция в подреждането с 16 точки, колкото има и 16-ият Бохум.

Голдън Стейт - Торонто 129:117

Къри и Томпсън изведоха отбора си до позитивен баланс в НБА

Отборът на Голдън Стейт Уориърс към този момент има позитивен баланс в Западната конференция, откакто победи Торонто Раптърс със 129:117 вкъщи в мач от постоянния сезон на НБА на Съединени американски щати и Канада. В Сан Франциско Раптърс имаха преднина в огромна част от първите две четвъртини, а последната част стартира с една точка разлика в интерес на Уориърс, само че по-късно първенците преобладаваха на паркета за втория си следващ триумф в Лигата.

Звездите на Голдън Стейт Стеф Къри и Клей Томпсън бяха на висота, като вкараха общо 64 точки. Къри се регистрира с дабъл-дабъл от 35 точки, 11 асистенции и 7 битки, а Томпсън приключи с 29 точки (6 тройки) и 8 битки. Джонатан Куминга се включи мощно от пейката с 15 точки за 23 минути, а друга запаса - Донте ДиВинченцо - записа 12 точки и 11 асистенции. За Торонто най-резултатен бе Фред ВанВлийт с 28 точки и 10 асистенции, а Паскал Сиакам добави 21 точки и 7 битки.

След този триумф Голдън Стейт заема седмо място на Запад с 25 победи и 24 загуби, до момента в който Торонто е на 12-та позиция в Източната конференция с актив 22-28.

Още спортни вести вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР