Левски ще иска преиграване на реванша с малтийския Хамрун Спартанс,

...
Левски ще иска преиграване на реванша с малтийския Хамрун Спартанс,
Коментари Харесай

Левски иска преиграване на мача с Хамрун, имало грубо нарушение на правилата

Левски ще желае преиграване на реванша с малтийския Хамрун Спартанс, оповестиха от " синия " клуб на своя уебсайт:
Прочетете още
" Уведомяваме Ви, че в петък, 12 август, малко преди 21:00 часа, при съблюдаване на 24 часовия период и след деликатна преценка на случая, екип под управлението на изпълнителния шеф Ивайло Ивков подава митинг пред УЕФА с искане за преиграване на мача с „ Хамрун “.

Представени са нужните доказателства за позволено жестоко нарушаване на разпоредбите от основния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача.

Предстои казусът да бъде незабавно прегледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА ".

Ситуацията се разигра след гола на Цунами за 1:1 - малтийците възобновиха играта от центъра, само че още преди този момент да се случи футболистът на гостите Додо навлезе няколко метра в половината на Левски. Точно към него бе ориентирана дългата топка, която той върна и неговият съотборник Райън Камензули вкара за 1:2.

Въпреки апела на " Левски " за преиграване на мача реванш с " Хамрун Спартанс " за Купата на конференциите поради нарушаване на правилника, позволено от рефера, УЕФА към този момент насрочи ден и час за идващия дуел на малтийците в плейофите на шампионата и даже разгласи съдията на идната среща.

Сръбският " Партизан " и малтийците ще играят в Белград на 18 август, четвъртък от 22 часа бълг. време.

За рефер на мача е избран словакът Филип Глова. Негови помощници ще бъдат сънародниците му Петер Беднар и Даниел Полачек.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР