Левски ще бъде без Жереми Петрис в мача от третия

...
Левски ще бъде без Жереми Петрис в мача от третия
Коментари Харесай

Левски без Жереми Петрис за реванша срещу Апоел

Левски ще бъде без Жереми Петрис в мача от третия прелиминарен кръг на футболната Лига на конференциите против Апоел /Беер Шева/, удостовери старши треньорът Николай Костов.

Той изясни, че това трансформира проектите на „ сините “ и те най-вероятно ще трансформират групировката.

Кристиан Димитров пък е възобновен и ще бъде разполагаем на Костов.

" Марин Петков също е с проблем. Жереми не е възобновен, възобновен е Кристиан Димитров. Надявахме се доста Жереми да се оправи, само че за жалост не можа. Не е прелестно, когато един от главните играчи в отбрана липсва. Няма да играем с трима бранители, тъй като по този начин проектите и тактиката се объркват. Ще играем с четирима ", съобщи Костов.

" Сигурен съм, че за мотивация няма потребност да приказваме. Убеден съм, че футболистите ни ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е какво градивно може да произлезе, когато я печелим. Тези въпроси би трябвало да се решат в околните месеци, с цел да се усъвършенстваме. Трябва да бъдем по-непредсказуеми за нашите съперници.

" Много е значимо да продължим, с цел да забележим европейската действителност. Там към този момент е тест за нашия тим, с цел да определим нашия капацитет и на какво сме способни против тимове като Айнтрахт Франкфурт. Анализирали сме мощните и слабите качества от Апоел и не чакам нещо особено против нашия тим ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР