Левски се завърна в Европа след мач, който беше наречен

...
Левски се завърна в Европа след мач, който беше наречен
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Поех Левски заради мъката на феновете

" Левски се завърна в Европа след мач, който беше наименуван " футболно знамение " от треньора Станимир Стоилов. Според него Левски е огледало на българската реалност, в случай че страната е непрестанно пред избори и колапс - Левски също. Обаче през днешния ден към този момент са една голяма и историческа крачка напред, след доста страдания.

" Имахме доста дребни неща за оправяне, с цел да стигнем до огромните. Личният образец е добър за колектива. " Левски " е моят клуб, на който дължа всичко. Към него имам отговорности и задължения, които би трябвало да покрия. Ангажиментът, който поех, беше поради тъгата, която събраха последователите. Искахме да им дадем лъч вяра и да спасим клуба игрово и финансово ", споделя той. И прецизира, че е последовател на нападателния футбол.

По думите му, в случай че не се ръководи с " твърда ръка " мъчно се реализира добър резултат. " Годините, опитът и наблюденията са доста потребни. Нещо, в случай че не се свърши както би трябвало, рано или късно отново те " удря ". Нищо ново не видях при завръщането си тук ", споделя Стоилов. И добавя, че хубавият терен с отопление и поливна система е от положителните неща в " Левски ".

" Футболистът би трябвало да бъде обгрижван. Или вървят в пътя, в който на мен ми харесват, или се разделяме. Говоря британски, португалски, сръбски, съветски и малко турски. Футболният език обаче е еднакъв. Караме чужденците да учат български, имат си учители. Средата би трябвало да стане екологична за футбол, с цел да има триумфи. Не върша взаимни отстъпки, те са късият път към неуспеха ", счита треньорът на " Левски ".

Според него появяването в Европа е било проявление къде се намира клубът, а успеха над ПАОК - гръмко заявяване, че " Левски " се е завърнал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР