Левски се върна към победите в елита след 4:2 над

...
Левски се върна към победите в елита след 4:2 над
Коментари Харесай

Левски победи ЦСКА 1948 след два гола на Сангаре

Левски се върна към успехите в елита след 4:2 над в Бистрица. Два гола за сините вкара таранът Мустафа Сангаре. Алекс Колев също се разписа, а четвъртото попадение беше дело на резервата Марин Петков. За домакините вкараха капитанът Радослав Кирилов и резервата Марио Илиевски.

Мачът се организира под пороен дъжд, а през втората част поради паднала мъгла в един интервал не можеше да се употребява и ВАР системата. Станислав Генчев избра за титуляри в отбора на Левски Евертон Бала и Фадига. В шестата минута Евгений Сердюк беше изведен зад отбраната и вкара за 1:0, само че имаше засада.

В 12-ата минута Евертон Бала качи топката на главата на Цумани, само че той би в навън. Минута по-късно и Сангаре прати центриране на Евертон Бала в навън. В 16-ата минута обаче същата композиция докара до 0:1. В 26-ата минута Алдаир лиши топката от алените, центрира и Сангаре засече в левия ъгъл на Маринов за 0:2.

В 39-ата минута Кирилов се промъкна сред Алдаир и Фадига и с техничен удар в далечния ъгъл понижи преднината на 1:2. В края на полувреме Карлос Охене се контузи и на почивката беше заменен от Клемент Икенна.

В 58-ата минута Евертон Бала проби отляво и центрира, Колев изпревари Реян Даскалов и вкара за 1:3. В 67-ата минута Радослав Кирилов вкара за 2:3, само че попадението беше анулирано поради засада.

В 77-ата минута Марин Петков направи 2:4 с доста хубав гол с удар с левия крайник от над 25 метра. После националът на Венецуела Кристиан Макун направи дебют за Левски в елита. А в първата минута на добавеното време алените понижиха пасива си на 2:4 след попадение на Марио Илиев.

Левски е преди всичко с 19 точки и 20 вкарани гола. ЦСКА 1948 е на девето място след първата си загуба, само че има два мача по-малко.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР