Левски се разбра с халфа Борислав Цонев, пише Тема Спорт.

...
Левски се разбра с халфа Борислав Цонев, пише Тема Спорт.
Коментари Харесай

Левски се разбра с Борислав Цонев

Левски се разбра с халфа Борислав Цонев, написа " Тема Спорт ". Днес или на следващия ден юношата на " сините " би трябвало да се причисли към отбора. 25-годишният халф е свободен сътрудник, откакто предходният му клуб Интер (Запрешич) изпадна от хърватския хайлайф. Боби бе едно от имената, които Георги Тодоров държи да има в състава. Това ще бъде втори негов престой на " Герена ". Полузащитникът дебютира със синята фланелка на 27 май 2011 година при домакинската победа с 3:0 над Монтана. Цонев остана на " Герена " до края на сезон 2016/17, след който си потегли като свободен сътрудник. За Левски изигра общо 42 мача, в които вкара 5 гола.

След това Цонев продължи кариерата си в Берое, където остана 2,5 години. За заралии записа 69 турнирни дуела, като в тях осъществя 13 попадения. В началото на 2019-а бе продаден на Интер (Запрешич). В хърватското състезание полузащитникът бе на терена 46 пъти, с 8 попадения.

Засега обаче надалеч от " Герена " остава братът близнак на Борислав - Радослав, който е благосъстоятелност на Лече.

Днес към Левски би трябвало да се причисли и централният бранител Живко Атанасов. 29-годишният защитник също е младеж на " сините ", само че няма формален мач за мъжкия отбор. В последните сезони той се състезаваше в третото равнище на италианския футбол. През пролетта бе част от Катандзаро. Той имаше контракт с клуба и за идващия сезон, само че избра да го разтрогне и да се завърне в родния си клуб.

На " Герена " може да има и неочакван трансфер. Треньорът Георги Тодоров е харесал препоръчан му френски централен бранител. Той също може да се причисли към отбора в околните дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР