Левски се похвали със седем национални състезатели, които ще бъдат

...
Левски се похвали със седем национални състезатели, които ще бъдат
Коментари Харесай

От Левски се похвалиха със своите национали

Левски се похвали със седем национални състезатели, които ще бъдат ангажирани с гарнитурите по време на паузата в шампионата.

Андриан Краев и Патрик-Габриел Галчев са извикани от селекционера на националния отбор на България Младен Кръстаич. Те ще могат да вземат присъединяване в приятелския дуел с Иран на 7 септември на стадион " Христо Ботев " в Пловдив и при гостуването на Черна гора в европейска подготовка на 10-и.

Пламен Андреев и Асен Митков са част от младежкия отбор, който ще играе две европейски квалификации - като посетители на Естония на 7 септември и като домакини на Израел на 12-и. За групировката до 19 години пък е извикан героят при успеха на Ботев (Враца) Преслав Бачев, който ще може да вземе присъединяване в подготвителен лагер и другарски срещи в Гърция.

Левски може да се похвали и с двама национали отвън рамките на родните обединения. Хосе Кордоба обичайно е част от състава на Панама, а Жереми Петрис е извикан за Мартиника. Любопитното е, че те ще играят между тях на 8 септември в мач от зона КОНКАКАФ. Панама на Кордоба ще срещне и Гватемала на 11 септември, а Мартиника ще се изправи против Кюарасао на 10-и.

 Може да бъде изображение с карта и текстово известие

" Сега е моментът да направиш нещо против тим като Айнтрахт "

Георги Донков е удовлетворен от развиването на Левски при Костов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР