Левски се похвали с най-уникалната фланелка, правена у нас досега

...
Левски се похвали с най-уникалната фланелка, правена у нас досега
Коментари Харесай

Най-уникалната фланелка на Левски е копирана от Мюнхен 1860

Левски се похвали с " най-уникалната фланелка, правена у нас до момента " във връзка 110-годишнината от основаването на синия клуб. Оказа се обаче, че фланелката май не е толкоз неповторима.

На извършената през днешния ден конференция, на която беше оповестено цялостното погашение на главницата по дълга към Национална агенция за приходите, шефът на формалния магазин на " сините " Виктор Викторов презентира двулицева фланелка.
 Сираков отхвърли опцията Ники Михайлов да стане състезателен шеф на Левски
Сираков отхвърли опцията Ники Михайлов да стане състезателен шеф на Левски

Ето за какво

От едната страна, която е в синьо и златисто, са показани значими моменти от историята на Левски. Второто лице е в алено и жълто, какъвто е първият екип на клуба. Викторов разгласи, че дизайнът е по концепция на изпълнителния шеф Даниел Боримиров.

Наблюдателни почитатели незабавно споделиха забавни фотоси, от които става видно, че Левски е копирал екип на немския Мюнхен 1860.

През 2010 година лъвовете презентират съвсем същия екип по случай 150-годишнината си.

Има въпреки всичко леки разлики. Германският клуб е посочил значими хрумвания от личната си история на страната, решена в синьо и златисто. Другото лице е в зелено и жълто. При разновидността на Левски зеленото е сменено с алено.

Даниел Боримиров игра за Мюнхен 1860 от 1995 до 2004 година

Фенове на Левски в обществените мрежи разясняват, че става дума за разочароващ ход за 500 000 лв. от страна на управлението.

 1860 Munich Home football shirt 2010 -?.



 Може да бъде изображение с 2 души, брада, хора, играещи футбол и текстово известие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР