Левски се подсили с бразилското крило Пауло Виктор де Менезеш

...
Левски се подсили с бразилското крило Пауло Виктор де Менезеш
Коментари Харесай

"Левски" се подсили с бразилец, за последно играл за участник в Лига Европа

" Левски " се укрепи с бразилското крило Пауло Виктор де Менезеш Мело, който за последно е носил екипа на украинския " Зoря " Луганск. Той е третото ново попълнение на " сините " след бранителя Аймед Белаид, който идва като свободен сътрудник, и Станислав Костов - нападател, дошъл от " Пирин " Благоевград.

Като младеж Мело излиза от школата на гранда " Коринтианс ", а също така носи екипите на още три тима в родината си: " Америка " Натал, " Рио Кларо " и " Португеза ".

През 2016 година той минава от " Коринтианс " в " Зоря " Луганск и изиграва 48 мача за украинския отбор, а също по този начин е част от отбора, който в последните два сезона се настани трайно измежду водещите в страната.



Основната му позиция е дясно крило, а от 1-и януари е прекратил контракта си с украинците. Интересното е, че съгласно статистиката не е изключително ефективен за атакуващ състезател, както и асистенциите му не са кой знае какъв брой. В " Левски " обаче имат сериозна потребност от нови играчи за тази позиция.

Паулиньо, както избира да бъде именуван, е третият футболист от " Зоря " Луганск, който идва в българското състезание след бранителите на " Лудогорец " Игор Пластун и различен бразилец - Рафаел Форстър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР