Левски се отказа от продажбата на Рикардиньо тази зима. Бразилецът

...
Левски се отказа от продажбата на Рикардиньо тази зима. Бразилецът
Коментари Харесай

Левски и Виктория не се разбраха за Рикардиньо

Левски се отхвърли от продажбата на Рикардиньо тази зима. Бразилецът ще остане най-малко до лятото на " Герена " и тогава още веднъж могат да се преглеждат предложения за него. Нападателят бе желан от Виктория Пилзен.

Чехите и " сините " обаче не можаха да се схванат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски упорства за 1 милион евро, като столичани са били подготвени да си свидлив ръцете на 850 хиляди от европейската валута. На хоризонта се появи и съветският Урал, който бе извадил повече пари за 22-годишния таран, само че и да такава договорка не се стигна.
 Левски е покрай разрешаване на казуса с Андриан Краев
Левски е покрай разрешаване на казуса с Андриан Краев

Халфът пред трансфер в Азия

Трансферните пазари в Чехия и в Русия затварят в един и същи ден - 22 февруари, само че до краят им няма да има продажба на Рикардиньо.

Една от главните аргументи за решението на Левски е, че сега Николай Костов не разполага с действителна опция на бразилеца за върха на офанзивата. Билал Бари към момента не е подготвен изцяло за игра, а младокът Преслав Бачев няма нужния опит да се нагърби с сложната задача да води нападението на сините. От " Герена " водят договаряния за привличането на нов таран, само че даже и да бъде притеглен подобен, ще му е нужно време за адаптация.

Рикардиньо, който бе героят при успеха над Пирин с 2:1 в събота, неотдавна приказва по тематиката с възможен негов трансфер.

" Старая се да не се интересувам, тъй като имам сътрудник, който се занимава с тези неща. Моята работа е на терена. Независимо дали има предложения към мен или не, ще работя по същия метод, както до момента - отговорно и съществено. Левски е тим и място, което доста одобрявам. Определено желая да остана. Ще приема да бъда продаден единствено в случай че има оферта, която е добра както за клуба, по този начин и за мен ", съобщи бразилецът. През този сезон той вкара 8 гола във всички шампионати в 26 мача, написа " Тема Спорт ".
 Бразилец се сбогува с Левски
Бразилец се сбогува с Левски

А също и със София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР