Левски се отказа от идеята да монтира видеостена пред сектор

...
Левски се отказа от идеята да монтира видеостена пред сектор
Коментари Харесай

"Левски" се отказа от видеостената заради страх от ексцесии

" Левски " се отхвърли от концепцията да инсталира видеостена пред бранш " А " на стадион " Георги Аспарухов ". " Сините ", които изтърпяват наказване и ще бъдат без аудитория при семейството си на " Ружомберок " в реванша от втория прелиминарен кръг на Лига Европа, желаеха да конфигурират огромен екран, на който последователите да гледат мача.

Ден преди срещата обаче от " Левски " се разубедиха, обяснявайки, че се тормозят от произшествия, които могат да донесат ново наказване на клуба.
" Левски " - " Ружомберок " на видеостена пред " Герена " Мачът е без аудитория поради наказване на "сините "
Публикуваме известието на клуба без редакторска интервенция:

" Уважаеми левскари,

Бихме желали да Ви осведомяваме, че видеостена пред бранш " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " за мача " Левски " – " Ружомберок " от първия прелиминарен кръг на Лига Европа няма да бъде построена. Срещата е на 18 юли, четвъртък, от 19:30 часа и в нея изтърпяваме наказване от УЕФА с отнемане от аудитория поради случаите от предходната година в мача с " Вадуц " (Лихтенщайн).

По рекомендация на делегата на УЕФА в мача с " Ружомберок " (Словакия), както и по отношение на повдигнатото против клуба ново обвиняване от Дисциплинарната комисия на УЕФА по член 14 от Дисциплинарния устав на европейската клубна централа поради повдигнат байрак със неразрешен знак в първата среща с " Ружомберок " преди седмица, управлението на ПФК " Левски " преценя, че рискът от следващ случай, който да донесе спомагателни тежки санкции на клуба в евротурнирите, е прекомерно огромен и затова анулира плануваното събитие.

Извиняваме се на всички последователи за породеното стеснение и Ви призоваваме още един път да се въздържате от експанзия и прояви на расизъм и ксенофобия, защото при идващ случай наказванията против клуба ще бъдат жестоки.

САМО ЛЕВСКИ! ", гласи известието на " сините ".

" Левски " завоюва с 2:0 гостуването си в Словакия преди седмица. Ако отстрани " Ружомберок ", във втория прелиминарен кръг на Лига Европа му следва конфликт с спечелилия от двойката АЕК Ларната - " Петрокуб " Молдова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР