Левски се отказа от 35 000 евро, за да си

...
Левски се отказа от 35 000 евро, за да си
Коментари Харесай

Левски се отказа от 35 000 евро, за да си спести заплатата на Борислав Цонев

Левски се отхвърли от 35 000 евро, с цел да си спести заплатата на Борислав Цонев, твърди " Мач Телеграф ".

" Сините " разтрогнаха през вчерашния ден контракта си с халфа по взаимно единодушие, а до този миг се стигна след цялостен куп договаряния и отстъпки от страна на Левски.

Раздялата сред клуба и близнака започва в края на предходната година, когато стана ясно, че " сините " няма да предложат нов контракт на Боби и брат му Ради. Отделно от " Герена " разпространиха посредством околните си мениджъри, че двамата близнаци, на които договорите изтичат в края на сезона, се продават против алегорична сума.

В началото на актуалната година пък управлението на " сините " предложи на Боби и Ради да понижат заплатите си, с цел да оказват помощ на клуба, борещ се с тежка финансова рецесия. Близнаците вземат впечатляващите 20 000 лв. на калпак, което ги прави най-скъпо платените футболисти на " Герена " след Георги Миланов. Двамата обаче твърдо отхвърлиха понижение. Те уведомиха шефовете, че не са склонни да си свият заплатата и с една стотинка.
 Майкъла: Левски на това общежитие, наречено
Майкъла: Левски на това общежитие, наречено " бранш ", каква козирка ще му поставят?

" 38-40 млн евро ще коства " Армията " "

В първите дни на януари от Украйна пристигна избавителна оферта за Боби Цонев. Местният Черноморец Одеса направи предложение от 35 000 евро за халфа, което " сините " мигновено одобриха. Близнакът обаче в началото отхвърли трансфер, тъй като не хареса финансовите параметри по договорката. Заради това се наложи Левски да се откаже от упоменатите нагоре 35 000 евро, а те да отидат в джоба на Боби Цонев, с цел да има трансфер! " Сините " взеха решение, че е по-добре да пуснат халфа без пари и даже на загуба, само че да си спестят заплатата му от 10 000 евро месечно.

" Левски се раздели с Борислав Цонев. Договорът сред клуба и футболиста бе преустановен по взаимно единодушие ", оповестиха публично от " Герена ".

Очаква се през днешния ден или на следващия ден Боби Цонев да подпише като свободен сътрудник с Черноморец Одеса. Много е евентуално същото да направи и различен футболист на Левски - Мартин Петков. Младокът не пътува със " сините " за лагера в Турция, откакто се оказа непотребен на " Герена ". Желанието на " сините " е заплатата на играча да не тегне над клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР