Левски се опитва да реши положението с оставания далеч от

...
Левски се опитва да реши положението с оставания далеч от
Коментари Харесай

Левски с нов опит да разкара ненужен

Левски се пробва да реши ситуацията с оставания надалеч от терена Анте Блажевич. Хърватинът подписа със " сините " в края на месец май предходната година, само че от доста време търка пейката и тренира за здраве, записвайки единствено един формален мач – против ЦСКА 1948 в първи кръг.

И до неотдавна никой не се сещаше за него. Преди дни обаче Сираков е звъннал на Анте и го привикал на диалог, написа " Блиц ".

" Има планувана среща сред Сираков, Блажевич и мениджъра му. На нея ще стане ясно къде ще играе той напролет. Идеята на Сираков е да го прати чартърен. Има два разновидността за елита. Другият вид, несъмнено, е анулиране на контракта по взаимно единодушие ", разкриват източници от " Герена ", откакто Блажевич към този момент на няколко пъти отхвърли да разтрогне със „ сините “.

Междувременно ръководителят на Тръст „ Синя България “ Момчил Лазаров разяснява провалената договорка за промяна на собствеността на Левски и уточни какво би трябвало да създадат от „ Герена “.

„ Феновете заслужават да знаят каква е действителната обстановка в клуба, с цел да са наясно какво се случва, за какво се случва и къде отиват в действителност техните пари. И това е част от нещата, които приказваме към този момент много време. Никой не желае и е безпредметно да се стига до банкрут на Левски, откакто този тим може да бъде избавен с старания, съответна инвестиция и доста работа. Това е изцяло постижимо и не трябва да се пропуща тази опция “, съобщи в „ (О)позиция “ Лазаров.

Тръстът има дял от 10% в клуба, който би трябвало напълно скоро да бъде трансфериран на сдружението „ Левски на левскарите “. Лазаров разкрива, че въпреки фенската организация да е вторият максимален акционер в клуба, не е бил в течение на проточилите се половин година договаряния.

„ Когато се заприказва за тази договорка, стана ясно, че в клуба е изработен изчерпателен одит. Не зная по какъв начин някой от участниците може да е сюрпризиран от съществуването на някакви отговорности. Левски има потенциал да се измъкне от тази тежка финансова обстановка. Привържениците няма да изоставят своя обичан клуб, само че е доста значимо да има отчетност “, добави още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР