Левски се нуждае от победа над Ботев, за да се

...
Левски се нуждае от победа над Ботев, за да се
Коментари Харесай

Тодоров: Левски трябва да победи Ботев, за да си върне самочувствието

Левски се нуждае от победа над Ботев, с цел да се върне самочувствието в тима, съобщи краткотрайният треньор на “сините ” Георги Тодоров на брифинг на “Герена ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Винаги излизам с въодушевление за победа и това е напълно обикновено. Ситуацията сега е малко по-различна – Ботев Пд са добър тим, играят добре. В първия дуел ги намерихме малко не добре проведени, а в този момент са с въодушевление след успехите над ЦСКА. Имат единици, които могат да решат мача. Неделев самичък може да дава разликата сред тимовете. Ние нямаме различен метод, в случай че желаеме да излезем от тази обстановка и би трябвало да търсим успеха. Не може да се прави колектив и тим без победи. С един триумф ще пристигна и самочувствието на момчетата, които не демонстрират това, което могат ”, съобщи Тодоров.

Той показа, че по време на първото занятие под негово управлението играчите са упражнявали без въодушевление. “Бях много неудовлетворен от първата тренировката, само че през седмицата футболистите се стараеха и в този момент не е по този начин. Един квадрат промени и настроението, и желанието за работа, от време на време напълно дребно нещо може да промени всичко. Единствените, които могат да излязат от това положение, са те, футболистите. Ако мога да им вдъхна убеденост, успокоение, самочувствието ще пристигна на терена. Очаквам против Ботев да се раздадат, да търсят успеха. Сигурно няма да е леко, само че нищо леко няма. Пожелавам на идващия треньор в действителност да промени Левски, тимът да радва почитателите и футболистите да идват на тренировките на драго сърце, а не както беше на първата ”, съобщи Тодоров.Той добави, че е приел да оглави мъжкия тим, защото просто е чиновник на клуба, а различен ментор надали би се съгласил да застане на кормилото на отбора единствено за един месец. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР