Левски се наложи над Лудогорец с 1:0 в последния кръг

...
Левски се наложи над Лудогорец с 1:0 в последния кръг
Коментари Харесай

Левски изпрати Михайлов и Костов с 1:0 над Лудогорец

Левски се наложи над Лудогорец с 1:0 в последния кръг на елита в мач за публиката. Победното попадение за сините вкара Фабио Лима. Шампионите пък играха с доста футболисти от втория си тим.

Това е едвам петата победа за Левски против зелените в състезание. Освен това беше и финален мач за треньора на отбора, щаба му, капитана Николай Михайлов и евентуално централния нападател Рикардиньо. Последната победа на сините над Лудогорец беше през 2016, като от този момент столичани натрупаха 24 срещи без триумф.

Михайлов стартира като титуляр и беше заменен в 13-ата минута. Това в действителност беше и най-интересното през първото полувреме на терена.

На полувремето Николай Костов смени вътрешните си халфове Карлос Охене и Асем Митков с по-офанзивните Патрик Мислович и Евертон Бала. Левски заигра доста по-агресивно, а Фабио Лима откри резултата още в 48-ата минута. Асистенцията беше на Джавад Ел Джемили.

В 52-рата минута Галчев беше покрай втори гол, само че ударът му от безгрижен мина над напречната греда. След това вратарят Дамян Христов избави удари на Ел Джемили и Марин Петков.

В 83-ата минута игралият чудесно Мислович изведе Чандъров, който стреля в десния дирек. Малко по-късно Чандъров изрита с бутоните Николай Николов от гостите и беше изпъден с пряк червен картон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР