Левски се наложи над гостуващия Пирин Разлог с 3:2 (25:22,

...
Левски се наложи над гостуващия Пирин Разлог с 3:2 (25:22,
Коментари Харесай

Левски се наложи над Пирин след тайбрек във волейболния елит при мъжете

Левски се наложи над гостуващия Пирин Разлог с 3:2 (25:22, 25:21, 20:25, 21:25, 15:11) в среща от 13-ия кръг на мъжкото волейболно състезание на България, откакто позволи изравнява при задатък от 2:0 гейма.

" Сините " резервираха второто си място във краткотрайното класиране с 10 победи и 3 загуби.

Сериозни здравословни проблеми съпътстваха отбора за срещата с Пирин. Заради грип наставникът Николай Желязков пропусна последните две занимания преди дуела. Вирус също беше причина титулярният център Светослав Гоцев да бъде в групата, само че да не влезе в игра. От нея липсваха Симеон Николов, който поради фрактура на пръста е навън най-вероятно до края на идващия месец, Александър Къндев и Кристиан Титрийски. Двамата също са с контузии. Затова и групата беше от единствено 12 състезатели.

Равностойната игра и размяната на по два гейма докара дуел до тайбрек. В него Левски сподели, че умее да се оправя в сходни напрегнати обстановки. При добра серия от Венислав Антов на сервис " сините " поведоха в резултата и се пребориха за успеха.

Именно 19-годишният диагонал още веднъж беше най-резултатен с 22 точки. С година по-големият Владимир Гърков записа 20 точки и беше определен за МВП на мача.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР