Левски се изкачи на второ място в таблицата на Първа

...
Левски се изкачи на второ място в таблицата на Първа
Коментари Харесай

В мач с 40 нарушения "Левски" победи "Царско село"

" Левски " се изкачи на второ място в таблицата на Първа лига след победа над " Царско село " с 2:0 в мач от 17-ия кръг. Сините стигнаха до триумфа, като вкараха и двата си гола още преди почивката.

Найджъл Роберта и Станислав Иванов се разписаха в границите на 12 минути - сред 27-ата и 39-ата.

С триумфа " Левски " задържа изоставането зад първенеца " Лудогорец " от седем точки. Сините изпревариха " Локомотив " (Пловдив), който ден по-рано загуби точно от " Лудогорец ".

Срещата на стадион " Георги Аспарухов " беше белязана от нетолкова високо качество на играта, доста неточности и от двата тима, само че и накъсани дейности. Реферът Георги Давидов отсъди общо 40 нарушавания за 90 минути.

" Левски " поведе в 27-ата минута, когатоо Станислав Иванов опита да шутира, само че осъществяването му се получи като пас. На самата голлиния Роберта беше на точното място и вкара в мрежата.

 В мач с 40 нарушавания
© LAP.BG

В 39-ата минута Иванов осъществя след извеждащо подаване от Дени Алар.

През втората част " Левски " държеше топката, само че не съумя да вкара трети гол. " Царско село " действаше на контраофанзива, само че не заплаши толкоз съществено вратата на сините. Действията на гостите се свеждаха доо раздробяване на играта.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР